Menu

Menuen på Hedensk Vinterlejr er primært vegansk/vegetarisk med kød som tilbehør til enkelte retter. 

Aftensmad fredag:

  • Mild vegansk curry m. ris og fladbrød.

Morgenmad lørdag:

  • Surdejsbrød, smør, marmelade, ost, pålæg [kødpålæg og vegansk pålæg], blødkogte æg, tomat, agurk, peberfrugt.

Frokost lørdag:

  • Rugbrød, surdejsbrød, æg, pålæg, hummus, snittede grøntsager.

Eftermiddagssnack:

  • Nødder, frugt, havrekiks (til ære for Brigid) serveret med pisket smør og honning, kaffe og te.

Aftensmad lørdag (Imbolc):

  • Kartoffel/porresuppe [vegansk] bacon og facon [vegansk] knas ved siden af, med surdejsbrød, mælkebrød, flettet brød, og urtesmør [alm og vegansk].
  • Brombærcrumble med havre.

Morgenmad søndag:

  • Surdejsbrød, smør, marmelade, ost, pålæg [kødpålæg og vegansk pålæg], blødkogte æg, tomat, agurk, peberfrugt.