
Menuen på Hedensk Vinterlejr er primært vegansk/vegetarisk med kød som tilbehør til enkelte retter.
Aftensmad fredag:
- Mild vegansk curry m. ris og fladbrød.
Morgenmad lørdag:
- Surdejsbrød, smør, marmelade, ost, pålæg [kødpålæg og vegansk pålæg], blødkogte æg, tomat, agurk, peberfrugt.
Frokost lørdag:
- Rugbrød, surdejsbrød, æg, pålæg, hummus, snittede grøntsager.
Eftermiddagssnack:
- Nødder, frugt, havrekiks (til ære for Brigid) serveret med pisket smør og honning, kaffe og te.
Aftensmad lørdag (Imbolc):
- Kartoffel/porresuppe [vegansk] bacon og facon [vegansk] knas ved siden af, med surdejsbrød, mælkebrød, flettet brød, og urtesmør [alm og vegansk].
- Brombærcrumble med havre.
Morgenmad søndag:
- Surdejsbrød, smør, marmelade, ost, pålæg [kødpålæg og vegansk pålæg], blødkogte æg, tomat, agurk, peberfrugt.
